EN AL

Shërbimet tona

Llojet e Organizimeve:

Dasma
Fejesa
Ceremoni Kurorezimi
Pervjetore
Ditelindje
Organizime tjera sipas kerkeses


Sherbimet:
Organizimin dhe menaxhimin e ngjarjes
Dekorimin e sallave dhe ambienteve
Transformimin e ambienteve
Pajisje profesionale te zerimit
Ndricim professional dhe efekte speciale
Kameramane dhe Fotografe
Ftesa unike
Dhurata per mysafire
Torta dhe embelsira
Tenda
Moderator
Libri i pershtypjeve
Argetim duke perfshi muzike, valltare dhe maskota
Dhe shume sherbime tjera te pershtatura sipas kerkesave te juaja.