EN AL

Lajme

Ne Mars, 2013 Finese ka nenshkruar marreveshjen me OJQ "Ideas Partnership" per shitjen e sapuneve organik si dhurata per mysafire ne evente private. Ky bashkpunim ka per qellim te perkrahe grate qe punojne keto sapune. Cdo shitje shkon ne mbeshtetje te familjeve te tyre.

Në Mars, 2013 themeluesja e Finesë është shpërblyer me cmimin  "Femra me kreative ne biznes" per punen e saj ne Finese, nga Ministria e Tregtise dhe Industrise ne Kosove. 
http://www.mti-ks.org/sq/Aktivitetet-e-MTI-se/MTI-shpall-femren-me-te-suksesshme-te-vitit-ne-ndermarresi-2610

Ne Maj, 2012 "Finese" ka nenshkruar marreveshjen me OJQ-ne "Grate e Krushes" per shitjen dhe paketimin e mjaltes se tyre si dhurata per mysafire ne dasma. Finese ka te drejten eksluzive per shitjen e ketij produkti si dhurata per mysafire ne sektorin e eventeve private ne Kosove. Cdo shitje shkon ne mbeshtetje te familjeve te Grave te Krushes.